Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

RADIOMOYSIKORAMA

RADIOMOYSIKORAMA
LAIKA TRAGOYDIA

serifis

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Τι μάθαμε για το σεξ το 2011Στο μικροσκόπιο της ιατρικής έρευνας βρέθηκε το σεξ την χρονιά που πέρασε – και όσα αποκάλυψε, άλλοτε προκάλεσαν έκπληξη, άλλοτε θυμηδία και ενίοτε θεωρήθηκαν αναμενόμενα.

Στη συνέχεια, θυμίζουμε μερικές από τις ειδήσεις για το σεξ που προσέλκυσαν έντονα το ενδιαφέρον των αναγνωστών το 2011.
* Οι άντρες θέλουν αγκαλιά, οι γυναίκες σεξ. Με το στόμα ανοιχτό έμειναν επιστήμονες από τις ΗΠΑ όταν, ρωτώντας 1.009 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, ανακάλυψαν ότι οι άντρες χρειάζονται περισσότερο τις αγκαλιές και τα φιλιά απ’ ό,τι οι γυναίκες, ενώ για τις κυρίες η σεξουαλική ικανοποίηση σε μια σχέση είναι πιο σημαντική απ’ ό,τι για τους συντρόφους τους.

«Υπάρχουν άπειρα στερεότυπα, κλισέ και ανέκδοτα για τις σχέσεις και το σεξ, όμως άλλα περιμέναμε και άλλα βρήκαμε», παραδέχτηκε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Ρέιμοντ Ρόουζεν, από τα Ερευνητικά Ιδρύματα της Νέας Αγγλίας, έναν ιδιωτικό ερευνητικό οργανισμό στη Μασαχουσέτη.
* Κάνουν σεξ για να... κάψουν θερμίδες. Απότομη… προσγείωση για τη σχέση των γυναικών με το σεξ αποτέλεσαν τα ευρήματα βρετανικής δημοσκόπησης, που έδειξε πως το 76% των γυναικών πρόθυμα θα έκαναν κάθε βράδυ σεξ, εάν πίστευαν ότι θα τις βοηθήσει να κάψουν θερμίδες.

Αυτή η εντελώς πεζή αντιμετώπιση του σεξ αποδίδεται από τους ειδικούς στην οικονομική κρίση, που αναγκάζει πολλές γυναίκες να κόβουν το γυμναστήριο και τα ψώνια – οπότε πρέπει να βρουν έναν πιο οικονομικό τρόπο για να βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για την εταιρεία αναψυκτικών Aspire.
* Οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ, οι γυναίκες καλύτερο. Δυσαρεστημένοι με τη συχνότητα των ερωτικών επαφών τους δήλωσαν το 54% των ανδρών και το 42% των γυναικών που συμμετείχαν σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sex and Marital Therapy».

Ενώ όμως οι δυσαρεστημένοι άντρες ομόφωνα σχεδόν είπαν πως θα ήθελαν περισσότερο σεξ, η μία στις τρεις δυσαρεστημένες γυναίκες είπαν πως θα ήθελαν… λιγότερο, διότι δεν τις ικανοποιεί η ποιότητά του! Στη μελέτη συμμετείχαν 6.500 άντρες και γυναίκες από την Αυστραλία.
* Παθαίνουν έμφραγμα από το... λίγο σεξ. Σε θανάσιμο κίνδυνο για την καρδιά ανέδειξε την σποραδικότητα του σεξ μελέτη, στην οποία αναλύθηκαν συνδυαστικά τα ευρήματα 14 παλαιότερων ερευνητικών εργασιών. Όπως έδειξε, όσοι κάνουν σεξ αραιά και που, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος την ώρα που το κάνουν αλλά και έως δύο ώρες αργότερα!

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από ερευνητές της Σχολής Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και έδειξε ακόμη πως ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος για τους αγύμναστους ανθρώπους.
* Οι μισοί άντρες μολυσμένοι με τον «ιό του σεξ». Ανησυχητικά νέα για τους άντρες επιφύλασσε μία άλλη μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε 1.100 εθελοντές από ΗΠΑ, Βραζιλία και Μεξικό, και έδειξε πως ο ένας στους δύο είναι μολυσμένος με τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV).

Αν και ο ιός αυτός είναι ευρέως γνωστός ως αιτία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες, είναι αιτία για τον καρκίνο του στόματος, του πρωκτού, του πέους και άλλων οργάνων, που προσβάλλουν ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet», έδειξε ακόμη πως το ποσοστό της μόλυνσης με τον HPV στους άντρες αυξάνεται κατά 6% τον χρόνο.
* Οι γυναίκες έχουν πρόωρο οργασμό. Η πρόωρη κορύφωση στη διάρκεια του σεξ τελικά δεν συμβαίνει μόνο σε άντρες. Αντιθέτως, συμβαίνει και σε πολλές γυναίκες – απρόσμενα πολλές, σύμφωνα με ερευνητές από το Νοσοκομείο Magalhães Lemos, στο Πόρτο.

Όπως διαπίστωσαν, μόνο το 44% των γυναικών που ρώτησαν έχουν πάντοτε τον έλεγχο του οργασμού τους. Οι υπόλοιπες παρουσίαζαν πρόωρο οργασμό από σποραδικά (το 41%) ή αρκετά συχνά (το 14%) έως συνεχώς (το 3,3%).
* Γυναίκες: Πρώτα η δίαιτα και μετά το σεξ. Ακόμα μία δημοσκόπηση με άσχημα μαντάτα για τη σχέση των γυναικών με το σεξ δημοσιεύθηκε το 2011. Όπως έδειξε, μία στις δύο γυναίκες σκέφτεται το φαγητό περισσότερο απ’ ό,τι το σεξ, ενώ μία στις δέκα αισθάνεται περισσότερες ενοχές αν χαλάσει τη δίαιτά της, παρά αν απατήσει τον σύντροφό της!

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.290 εθελόντριες από τη Βρετανία, το 25% από τις οποίες παραδέχθηκαν πως η προσπάθειά τους να χάσουν τα περιττά τους κιλά είναι πιο σημαντική απ’ ό,τι η σχέση τους.

* Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τα ερωτικά μηνύματα. Άλλα ντ’ άλλων φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται οι άντρες όταν το θέμα είναι οι ερωτικές σχέσεις, καθώς μελέτη αποκάλυψε πως άλλοι νομίζουν ότι είναι ακαταμάχητοι για κάθε γυναίκα που συναντούν στο δρόμο τους και άλλοι θεωρούν πως δεν τους κοιτάζει καμία.

Όταν μάλιστα οι άντρες έχουν κατά νου να κάνουν μια πρόσκαιρη σχέση, τότε είναι που νομίζουν πως όλες τους γλυκοκοιτάζουν, ανέφεραν επιστήμονες από το Κολέγιο Γουϊλιαμς της Μασαχουσέτης.
Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα

Πηγή : Web Only


Εκτύπωσε αυτή την ανάρτηση.

powered by Agones.gr - Stoixima
powered by στοιχημα

Βαθμολογίες πρωταθλημάτων

Βαθμολογίες πρωταθλημάτων:

add this from HERE!

SSSS

"Print this page"

AGNANTA HLEIAS

AGNANTA HLEIAS

Τα Άγναντα από την ίδρυσή τους


Το 1835 με Βασιλικό Διάταγμα, η απελευθερωμένη Πηνεία αρχίζει να παίρνει διοικητικά την μορφή της και μεταξύ των δήμων που δημιουργούνται, είναι και αυτός της Σελληεντίας (Τατάραλης). Περιλαμβάνει εκτός των άλλων οικισμών και το Σινούζι.
Το 1841 οι Δήμοι συγχωνεύονται σε έναν με Βασιλικό Διάταγμα της 22ας Ιανουαρίου 1841 "Περί συγχωνεύσεως των Δήμων της Επαρχίας Ηλείας" σε 8 από 22 που δημοσιεύθηκαν στο Φ. Ε. Κ. 5/ 8 / 1841.
Δήμος Πηνιειαίων (Πηνείας) με έδρα τον οικισμό Λουκάβιτσα και αποτελείται από τους οικισμούς:
α) Μπαλί, Αλιάδες, Μπεζαϊτη, Δάμιζα, Καλαθά, Κολοκυθά, Σκληρού, Μαρινάκι, Ιμάμτσαούση, Μονή Αγίου Βλάση και Υπεραγία Θεοτόκος.
β) Απάνου Λουκάβιτσα, Μουσουλή, Δελήμπαλη, Κάτου Λουκάβιτσα, Πυρί, Καραλή, Βελανίδι, Ρουπακιά, Σούλι.
γ) Κούλουγλι, Κλεισούρα, Μουζίκα, Δαφνιώτισσα (Δαφνίτσα), Μπεσερέ, Λόπεσι, Νιοχώρι, Κοκλάκι.
δ)Τατάραλη, Σκλήβα, Σιμόπουλου, Λαγανά, Καλού Παιδιού, Σισόζι (Σινούζι), Μπονδάναι (Μπουρντάνου), Καραγκιαζάκι ( Καραγκιούζι), Λουκά, Δάρα, Αναζήρι, Μπέχρου, Γερουπέτρου, Καρυά, Καρακασίμι, Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος.
Με Βασιλικό Διάταγμα της 5ης Δεκεμβρίου 1845 δημοσιεύθηκε στο αρ. 34/ 20 – 12 – 1845 "Περί προσδιορισμού των εδρών των Νομαρχιών και Επαρχιών". Έδρα του νομού Ηλείας ο Πύργος. Ο δε Δήμος Πηνιείων ως εξής: Μπαλί, Σούλι, Αηλιάδες, Μπεζαϊτη, Δάμιζα, Καλαθά, Κολοκυθά, Σκληρού, Μαρινάκι, Ιμάμ – Τσαούση, Μονή Αγίου Βλάση, Υπεραγία Θεοτόκος, Απάνου Λουκάβιτσα, Δελήμπαλη, Κάτου Λουκάβιτσα, Πυρί, Καραλή, Βελανίδι, Ρουπακιά, Σούλι, Μπαλί, Κούλουγλι, Μπεσερέ, Λόπεσι, Νιοχώρι, Κοκλάκι, Μουζίκα, Σκλήβα, Σιμόπουλου, Λαγανά, Καλού Παιδιού, Σινούζι.
Ο Δήμος Πηνιείων διαιρέθηκε σε κοινότητες με Βασιλικό Διάταγμα στις 18 – 8– 1912 "Περί συστάσεως Δήμων και κοινοτήτων", και μεταξύ άλλων είναι και η κοινότης Σινούζι.
Το Βασιλικό Διάταγμα που εκδόθηκε στις 28 – 8 – 1912 "Περί αναγνωρίσεως κοινοτήτων εν τω νομό Αχαΐας και Ήλιδος" που δημοσιεύθηκε στο αρ.256/ 28 – 8 – 1912 Φ.Ε.Κ. Αναγνωρίζονται οι κοινότητες και οικισμοί με λιγότερους από τριακόσιους κατοίκους αλλά που έχουν και σχολεία, όπως στο Σινούζι.
Με Νομοθετικό Διάταγμα της 17 – 9 – 1926 "Περί μετονομασίας κοινοτήτων και συνοικισμών", έχουμε και στην Πηνεία τη μετονομασία του χωριού Σινούζι σε Άγναντα.
ΠΗΓΗ: Ηλίας Π. Τουτούνης, Ο δήμος Πηνείας,

Παρουσίαση Νομού Ηλείας - Εισαγωγή

N. HLEIAS PYRGOS

Αθλητικά - Ειδήσεις Google

TV LIVE

المزيد من القنوات | Watch more Tv

MAP

MAP
AGNANTA HLEIAS

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΚΛΙΚ στήν εικόνα

ΚΛΙΚ στήν εικόνα

δ

δ
Κλίκ στήν εικόνα

Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΕ ΟΛΕ....

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  ΟΛΕ ΟΛΕ....
ΚΛΙΚ στήν εικόνα

ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Pathfinder

ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΔΥΟ ΠΕΝΙΕΣ(στο μπουζούκι ο Παναγιώτης ) ΑΓΝΑΝΤΑ

Loading...

zoni asfaleias sos

Loading...

Maukie - the virtual cat

ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ O SERIFIS

ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ O SERIFIS

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΑΝ ΣΕ ΒΑΡΕΝΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ
ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ,ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΣ .ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΕΡΕΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.

ΑΜΕΡΙΚΗ 2001

Loading...

Blogz.GR

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

ΜΟΥΣΕΙΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Νομός Ηλείας
Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας
Τηλ. 26240-22529
Μουσείο Ολυμπιακών αγώνωνΜΟΥΣΕΙΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τηλ. 26240-22544
Αρχαιολογικό Μουσείο Ήλιδας
Τηλ. 26220-41415
Ναός του Επικουρίου Απόλλωνος
Τηλ. 26260-22275
Μουσείο Λαογραφικό Αμαλιάδα
Τηλ. 26220-22912
Κάστρο Χλεμούτσι
Τηλ. 26230-95033

· Αρχαία Ολυμπία
· Αγορά Αρχαίας Ήλιδας
· Ναός Επικούριου Απόλλωνος
· Ναός Αφροδίτης (Φιγάλεια)
· Ναός Αθηνάς (Αλίφειρα)
· Ναός Δήμητρας (Λέπρεον)
·Παναγία η Καθολική (Γαστούνη)
·Μονή Φραγκαβίλλας (Αμαλιάδα)

GREECE ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς

Loading...

ΑΓΝΑΝΤΑ ΗΛΕΙΑΣ

MAPS AGNANTA HLEIAS


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΒΕΛΗ: ΠΑΝΩ + ΚΑΤΩ + ΔΕΞΙΑ + ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ GOOGLE ΒΑΣΙΛΗΣ


Πνευματικά δικαιώματα
Ότι δημοσιεύεται πρωτότυπα στο blog αυτό, είναι copyleft. Για οποιαδήποτε έστω και με μικρό αντίτιμο εμπορική χρήση, απαιτείτε η άδεια απο τον τον διαχειριστή του blog. Θερμή παράκληση (όχι υποχρέωση) στο τέλος οποιαδσήποτε αναδημοσίευσης να αναφέρεται η πηγή (Πηγή: serifis.Blogspot.Com).